Кошик
401 відгук
+380 (67) 575-66-77
Интернет-магазин "Хозяюшка"- дом, сад, огород
Кошик

Тріска для копчення

70 ₴

  • В наявності
Тріска для копчення
Тріска для копченняВ наявності
70 ₴
+380 (67) 575-66-77
+380 (67) 575-66-77
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Тріска для копчення.

Для домашніх коптилок, генераторів диму, мангалів, печок і барбекю потрібна якісна натуральна сировина.

Оптимальним варіантом є додавання до стружка різних запашних трав, поєднання листяного, фруктового,  плодового дерева.

Нейтральними породами вважаються бук і вільха. Виступають основою для будь-яких страв. Надають копченостям золотисто-коричневий відтінок.

Суміші з бука підходять для приготування копченої риби. Додати смак допоможе липа. Готування страви займає від 30 до 60 хвилин.

Тріска для копчення з вільхи використовується для термічної обробки будь-яких харчових продуктів: від будь-якого м'яса та риби до свіжих овочів і фруктів.

За 2-3 години готуються делікатеси з м'яса. Насипається стружка з вільхи або бука. Можна додавати дуб і клен, розмарин і фруктові дерева.

Сири та ковбаси краще коптяться й набувають аромату тільки від диму під час тління плодових деревних порід. Досипається ольхова стружка.

Правильним вибором матеріалу для приготування сала — чиста букова тріскка. Шпік і бекон виходять з апетитною коричневою скоринкою.

Оптимальний розмір тирси — 1,5-2 см. дрібніші фракції мають відсіватися. Великі щіпки нерівномірно прогорятимуть.

Деревна сировина вибирається очищена, без сміття та залишків кори. Їжа може гіркити, з'явиться неприємний смак і запах.

Треба звернути увагу на рівень вологості (15-20%). Сире дерево погано тліє й залишає сажу, сухе — занадто швидко згоряє.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
Застосування тріскиДля м'яса, Для птиці, Для риби, Для сала, Для сиру
УпаковкаКартонна коробка
Вологість20 %
Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner