У свіжому фруктовому або овочевому соку міститься величезна кількість мікроелементів і вітамінів, про корисність яких можна дуже багато писати та говорити.
Звісно, можна купувати сік у супермаркетах і магазинах, але про якість такого продукту з великого рахунку нам мало що відомо. А вартість магазинного соку не можна назвати низькою.
Набагато дешевше та набагато краще самостійно вичавлювати сік із фруктів і овочів. Для цього використовуються побутові соковичавниці.
За типом приводу всі сокодавки поділяються на дві великі групи:
ручні (механічні). Тут робочий елемент обертається вручну (для отримання соку необхідно крутити ручку, в окремих випадках — обертається продукт, з якого вичавлюється сік (наприклад, маленькі соковичавниці для цитрусових).
На окрему увагу заслуговують такі ручні соковичавниці, як-от гвинтові преси. Це прилади для видавлювання соку з яблук, гарбуза, моркви, винограду та інших продуктів. Характеризуються високою продуктивністю.
Електричні сокодування — зазвичай використовуються для щоденного отримання свіжого соку. Обладнані електричним двигуном. Вирізняються продуктивністю, потужністю двигуна та функціоналом.
Як бачите, асортимент соковичавниць дуже великий. Ми маємо агрегати як на склянку, так і на відро соку. Проблеми з вибором? Або виникли питання? Просто зателефонуйте нам!