Дробалка для винограду з неіржавкої сталі.
Дробарка для винограду призначена для приготування виноградної маси (мезги), що закладається в прес. У виноробстві застосовується для руйнування ягід для отримання з них соку. Ідеально підходить для виробництва червоних і білих вин. Необхідний об'єм винограду завантажується в приймальний бункер, потім вручну механічним способом валики наводяться в рух. У дробочках передбачений проміжок між давильними валами, щоб не розчавити кісточки, які можуть дати небажану гіркоту.
Переваги дроблення для винограду:
- Не вимагає застосунку особливих фізичних зусиль: ручка, що приводить дроблення в дію, обертається дуже просто.
- Підходить не тільки для подрібнення винограду, але й інших ягід.
- Висока продуктивність — до 400 кг/год.
- Легко чиститься й миється.
- Компактні розміри для використання, зберігання і транспортування.
- Ручне дроблення виготовлене з неіржавкого металу, а валики з пластику.
- Метал безпечний для продуктів і дозволений для виробництва обладнання для харчової промисловості.
- Буде чудовим подарунком для людей, які займаються виноробством.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | СОВЕК |
Об`єм | 24 л |
Країна виробник | Україна |
Тип | Виноградна дробарка |
Продуктивність | 400 кг/год |
Стан | Новий |
Тип приводу | Ручний привід |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 200 ₴